dissabte, 26 de gener del 2008

1a Trobada Esquimontanyerospuntcom


La xarxa social creada entorn del lloc www.esquidemuntanya.com, està composta d'individuals i grups petits, tot i que és visitada por molta altra gent per saber l'estat de la neu o be trobar itineraris amb condicions conegudes.
Algú va proposar fer una trobada del col·lectiu i de manera espontània, amb el vist i plau dels administradors del lloc, es va posar en marxa aquest trobada.
A les poques hores d'haver publicat la convocatòria ja eren més de 8 els que havien respost a la crida.

Finalment els dies 2 i de 3 febrer, van ser els dies escollits per la trobada i es va programar l’ascensió al Pic de Baciver pel dissabte i al Tuc de Parros pel diumenge, tots dos a la Val d’Aran i fàcilment accessibles des del Pla Beret. Dos cims prou atractius i fàcils per a que tothom pugui assolir-los.

El temps va acompanyar el suficient i la neu de la nit de divendres va ser un regal pels “trovats”. I he posat el trovats amb V, perquè una errada tipogràfica o ortogràfica, qui sap, ha aixecat una polèmica lingüística que acaba sent prou divertida per a que unanimament es decideixi dir a la trobada “TroVada”. De fet, pot ser com un homenatge a la "cunya" amb la que tots hem començat a esquiar.
El que vull destacar és la capacitat de convocatòria del lloc www.esquidemuntanya.com i també, a la capacitat d´Internet per crear noves relacions entre les persones. Un total de 20 persones varen assistir a aquesta trobada gestionada íntegrament des de Internet.

Tots els assistents han destacat el fet de poder posar cares als noms que habitualment es veuen per la xarxa, de manera que com un exercici de memòria fotogràfica, he preparat aquest pòster a veure si tothom és capaç de posar nom a les cares.
Mes fotos a:
Pic de Baciver album/313358
Tuc de Parros album/313361




3 comentaris:

Jordi O ha dit...

Revisat Miquel N.

Ramon. ha dit...

bueno, i ara que ja s'ha detectat qui està repe i qui no hi és, ho arreglaràs o què?

Jordi O ha dit...

Així que pugui Ramon, jo no soc un expert en Photoshop i necesito el meu temps.