diumenge, 26 d’octubre del 2008

Ardericó, El Catllaràs

En una revista Vèrtex, es parlava de la nova etapa del refugi d'Ardericó, de la ma d'en Kun. La proposta em va cridar l'atenció i aquest cap de setmana he pogut comprovar per mi mateix la bellesa i les possibilitats del lloc. El refugi està situat en lloc molt aïllat, s'hi pot arribar en 4x4 i esta al peu de unes roques que estan esperant que algun atrevit hi obri alguna via.


El refugi pot ser la base de moltes excursions, en Kun, a obert, marcat i netejat alguns itineraris, ideals per a fer amb nens. El primer, pot ocupar tota una jornada i combina alguna grimpada al cim del Roc del Joc amb caminades per camins de una bellesa extraordinària.

Refugi - Joc de Pilota - Roc del Joc - Pla de Catllaràs - Puig Lluent - Refugi

Roc del Joc, al que s'arriba amb una grimpada fàcil i divertida. Vistes extraordinàries.


El segon ens porta fins a la Roca Forcada tot fent un itinerari circular que es pot fer en mitja jornada. Puja per la carena i baixa per el camí normal fins el coll. Retornarem al refugi per la pista.


A dalt del cim, podem arribar-nos fins a la segona punta. Cal anar amb atenció doncs la paret es molt vertical i per tant ofereix un perill que cal cuidar per els nens.


Vista de la pared nord de la Roca Forcada.

2 comentaris:

Like Ruby Weaver in 'Happy Accidents' ha dit...

Hola Jordi,

Saps si el refugi està obert tot l'any?

Jordi O ha dit...

Habitualment si, però millor confirmar-ho amb en Kun. Si hi ha neu, pot ser difícil d'arribar-hi amb cotxe.