dilluns, 13 d’abril del 2009

Escornacrabres, EMaN

Magnific aspecte de l'Escornacrabres, amb el coll del Tuc de la Llança i el cim de Escornacrabres al fons. Qui diria que estem a la setmana santa i al mes d'Abril!.

Amb el Feliu, a la foto amb el Roure, comentem com s'estan engegant moltes activitats que tenen en compte els mes menuts. Aquests mateixos dies, s'ha fet el OPEN CEVA a les pistes de Beret a on es valora igual el pujar amb pells de foques, que ser molt bo en descens. L'any que ve, hi estem convidats.

Aprofitem per comentar, i donada la seva experiència amb altres nens, quin ha de ser el nivell mínim d'esquí que ha de tenir un nen de mes de 9 anys per poder sortir a fer Esqui de Muntanya, ja no solament amb comoditat, si no amb seguretat. Aprofitant que som al Escornacrabres, coincidim a dir que un descens com aquest hauria de ser el nivelll mínim exigible per encarar amb èxit sortides de EM, que encara que no resultin massa dures per que no es fa massa desnivell, si que caldra fer el descens amb un màxim de seguretat per poder sortir "contents" de un descens a fora de pistes de manera que ens quedin ganes de tornar-hi.

Si el teu fill vol fer esqui de muntanya, i tu ja en fas, ens trobaràs al facebook.

3 comentaris:

lux ha dit...

Bones!!
ja veig que uns dies ben aprofitats!! Alps ...Vall d'Aran. quanta neu!!!

mmm.. em sembla que el Màrius i jo haurem d'estudiar! ;))
sort que el temari és distret!

una abraçada!

Anònim ha dit...

Os he conocido a traves del Blog La Vall d'Aran en un comentario que dejasteis, es de agradecer encontrar personas que dedican su tiempo o parte de el a divulgar noticias e informacion sobre el Valle de Aran, tengo la impresion que estamos un poco olvidados y gracias a vosotros la gente puede conocer un poco mas a fondo nuestra querida Val d'Aran.

Unas fotos muy buenas.

Jordi O ha dit...

Bien, desde fuera puedo decirte que quien viene al Valle y cuando lo conoce, se enamora rápido. Y quién no lo conoce, seguro que algún día vendrá por aquí ya que realmente hay mucha difusión del Aran.

Lastima que no hayas dejado algún dato que te identifique, ya que entiendo que eres de la Val, no?