dissabte, 8 de gener del 2011

Cap d'any i Reis, sense neu...

Tot i l'aspecte immillorable del circuit de fons a Beret, el segon dia de l'any, el cert es que pràcticament no hi han hagut precipitacions des de les pluges del 5 de Desembre. El gruix es mínim i una caiguda, es paga amb l'impacte amb alguna pedra... jo en vaig tastar una que em va deixar ben tocat... Quan escric aquesta entrada, el senyor de les Azores esta ben instal·lat damunt nostre, fent que les posibilitats de noves nevades siguin mínimes fins a final de mes.

Eth Sauvas a 1.300metres. sense neu!

Camí de la Bassa d'Ules. Després de 25 anys d'estar perdut sota la malesa, el camí torna a ser practicable des de Casau. Una excursió molt recomanable per a l'estiu, que nosaltres hem pogut fer a l'hivern sense trepitjar gens de neu.

La Bassa d'Ules, totalment glaçada, però sense neu. 1.600 metres.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bones esquiades i excursions aquest 2011!! de ben segur que la neu caurà, recordo que tradicionalment no anàvem a fer esquí d emuntanya fins el febrer, que abans....és darrerament que ens hem acostumat a fer-ho ja el novembre!

Jordi O ha dit...

Jaume...

Bones neus i bones roques per el 2011!

D'acord que no començaven a esquiar a muntanya fins al febrer, mes conservadors i prudents, no?, pero la neu començava molt mes avall i per el desembre habitualment ja en teniem gruixos. L'Atonio de la Renclusa, recorda quan la neu ja es quedava desde les primeres nevades. Ara el vent sempre se l'emporta... Així està la glacera!