divendres, 25 de maig del 2012

Enllaç mesh al Baix Llobregat

Finalment ja tenim l'enllaç mesh del Baix LLobregat que ens ha de permetre arribar al node 0 de Internet sense necessitat de utilitzar adsls. Encara queda feina per fer, com actualitzar el software i configurar-lo per que funcioni amb les distancies que tenim, 8km i 3 km. Ara tenim l'oportunitat de confrontar tecnologies Infraestructura i Mesh en el procés de desplegament, dit d'altre manera, enllaços punt a punt o enllaços mesh, on diferents clients utilitzen el mateix enllaç. De segur el debat promet! Mes informació a http://guifi.net/ca/node/18497


SJD08B 


SJD09B


L'equip, gràcies a tots!

dijous, 24 de maig del 2012

Acte de constitució de l' ANC de Sant Joan Despí


Ahir 24 de Maig varem poder assistir a un esdeveniment històric pel nostre municipi: l'Acte de constitució de l'Assemblea Territorial de Sant Joan Despí per la Independència. Amb el recolzament del coordinador del baix Llobregat Lluis Junyent i el d'un grup de conciutadants de Sant Joan Despí que creuen en l'estat propi, va ser aprovada l'acta de constitució.
Ja som "SANT JOAN DESPI PER LA INDEPENDÈNCIA"!





dijous, 17 de maig del 2012

Acte de Constitució l' Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sant Joan Despí


Un informem que l'Acte de Constitució   l' Assemblea Nacional Catalana(ANC) a Sant Joan Despí no es pot fer a Can Negre tal com havíem previst, per aquest motiu us confirmem, que ja esta reservada una altra sala, amb més aforament i sense problemes d'horaris.
Dia:     dijous , 24 de maig de 2012
Hora:  20.00
Lloc:   Edifici Àrea de Serveis a la Persona (antiga Masia de Can Tusquets)  
Sala :  Sala d'Actes  (planta baixa)
Adreça: av. Barcelona 41, Sant Joan Despí

Animeu al màxim de gent possible a venir a l'Acte de Constitució de l'ANC, participant d'un fet històric a la ciutat, i recordeu de fer prèviament la inscripció a l'ANC per mitjà de  www.assemblea.cat


L'ANC es posa en marxa a Sant Joan Despí, el 24 maig, 20h.
no us ho podeu perdre!!!

Accés a l'aparcament (zona blava) pel carrer Sant Martí de l'Erm o també podeu aparcar al mateix carrer Sant Martí de l'Erm,  (si veniu amb Trambaix , l'edifici esta en front de la parada La Fontsanta)

dimarts, 15 de maig del 2012

Energia Solar a Sant Joan Despí

Des de l'any 2004, l'Ajuntament de Sant Joan Despí obliga a fer instal·lacions d'energia solar a les vivendes de nova construcció. Tot i que el plantejament es correcte, he pogut viure l'experiència de com aquestes instal·lacions no arriben a funcionar correctament, i en el millor dels casos amb molt baix rendiment. Ja son vuit anys perseguint a tothom per intentar arribar a una solució per que la instal·lació d'energia solar del meu edifici funcioni, a la comunitat de veïns, a l'administració, al promotor, a la constructora, a l'instal ador, a LKN subministrador del material, als veïns, etc, sense que fins al moment s'hagi aconseguit cap resultat.

Adjunt unes fotos de l'equipament instal·lat i que no ha arribat a funcionar mai, raó per la qual mai s'ha acceptat la instal·lació i motiu per que no hàgim  firmat un contracte de manteniment amb cap proveïdor. Naturalment, hem demanat un informe a una enginyeria, i en aquest queda clar que no es compleixen les exigències de la normativa vigent en aquell moment i per descomptat encara menys les actuals.

La paradoxa es que l'ajuntament, que es qui dona les llicencies d'ocupació i que exigeix aquest tipus d'instal·lacions, s'ha limitat a informar que la documentació de que disposen els seus serveis tècnics compleixen la normativa sense comprovar-ho sobre el terreny i que finalment no ens ha donat cap tipus solució, ens pot acabar multant per no tenir el sistema funcionant.








dijous, 10 de maig del 2012

ANC a Sant Joan Despí

2a. trobada de l' Assemblea Nacional de Catalunya a Sant Joan Despí.

Avui ja som una seixantena de persones que ens hem trobat en una de les sales de la Biblioteca Mercè Rodoreda a Sant Joan Despí, en el procés de constitució de l' Assemblea Territorial de Sant Joan Despí. L'acollida al projecte ha estat molt bona i ja ens hem animat a portar a terme l'acte fundacional. L'acte de la firma serà a les 20:00 hores del proper dijous 24 de maig a Can Negre.



Enric Font i Pere Aymerich


dissabte, 5 de maig del 2012

Pics de Fontnegre, 2.878 (AND)

Fantàstica sortida de descoberta de Esquí de Muntanya de la ma del Oriol G. Sortim del Pas de la Casa  direcció a la Portella de les Valletes, amb esquís fins al cim i descens per la canal situada entre les dues puntes de 2878 i 2830. 

Sortida des del Pas. No calen comentaris.


Pujant a la Portella de les Valletes. 

darrers metres fins el cim. 

El grup. Molt "sensibilitzat!"

Baixant el corredor. Abstenir-se no iniciats. 

L'itinerari. 

Allau de "llibre" al Pic de Font Negre a l'esquerre del Pic Negre d'Envalira.



Fotos: Anna M, Oriol G. i Jordi O.