dijous, 24 de gener del 2008

WEB 2.0 amable

Amb l'arribada de la web 2.0, sembla que alguns s'esforcin a fer cada vegada mes difícil el que abans era fàcil. Algunes aplicacions son de us molt fàcil e intuïtiu, el millor exemple es aquest blogger, però no puc dir el mateix de tot el que es mou al entorn d'aquestes aplicacions.

Una ràpida mirada i ens adonem que la majoria de les webs, utilitats i altres entorns estan excessivament carregats d'informació i jo almenys, soc incapaç de trobar allà el que busco en mig d'aquesta selva de dades, colorins, anuncis, animacions, etc.

Per quan unes interfícies còmodes, senzilles i fàcils d'utilitzar?

Deixeu-me doncs, que ara sigui jo l'innovador i trobi el forat que alguns busquen en mig de tot això de la web2.0, deixeu-me proposar la web 2.0A, amb A de "amable" a on el principal tret sigui la senzillesa i la eficàcia de les interfícies.
En principi havia escollit el terme 2.5A però fent cas del comentaris de molts de vosaltres, he optat pel terme 2.0A, per cert, comentaris que m'heu fet personalment o bé per e-correu. Pocs sou els que us heu atrevit a fer servir la possibilitat de comentaris dels blog.