diumenge, 7 de juny del 2009

Castellsapera, Serra de l'Obac

Castellsapera vist des del est.


La Mola vista des del Castellsapera.


Danys provocats per les ventades d'aquest hivern i que a punt de començar l'estiu, sembla que ningú s'ocupa de retirar. Això en ple Parc Natural de Sant Llorenc del Munt i de l'Obac.

4 comentaris:

Berta ha dit...

curiós....tot i que no sé com van aquestes coses....

lux ha dit...

quines parets....
;)

Jordi O ha dit...

Berta, jo tampoc se massa com funcionen aquestes coses de l'administració, però el que es segur, es que no segueixen el sentit comú. Crec que ens espera un estiu complicat.

Lux, Sant Llorenç van ser les primeres i gaire be les ultimes parets que vaig escalar, però d'això fa molts anys. Ara se que l'escalada hi esta molt regulada, però segueix sent un molt bon lloc.

Jaumegrimp ha dit...

Ep Jordi, quants records d'infantesa aquestes imatges, però també actuals eh! de petit amb l'avi i el pare ja ens enfilàvem al Castellsapera i ara no fa massa amb la meva filla Núria vàrem grimpar per l'aresta nord. Les parets que dónen a la Serra de l'Obac des del coll normal per pujar-hi són plenes de víes esportives, un bon lloc per l'estiu.
En quan als arbres, em sembla que al Parc Natural no es retiren, ja que consideren que són coses de la natura i no s'han de tocar...però no deixa de fer por en cas d'incendi oi?